Kaivostyöt kokemuksella Kittilässä ja lähialueilla

Ota yhteyttä!

JME-Sähkö Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus maanalaisista kaivostöistä Kittilässä ja lähialueilla. Olemme erikoistuneet maanalaisten kaivoskoneiden käyttöön ja pystymme ottamaan vastaan tehtäviä esimerkiksi kallionlouhinnan, louheen lastauksen, kuljetuksen ja kaluston huollon parissa. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi vaijeripultitukset, verkotukset ja kaikenlaiset poraukset.

Vuokraa henkilöstöä kaivosalan töihin!

Kaivoksessa tarvitaan monenlaisia työntekijöitä, kuten koneenkäyttäjiä, kuorma-autonkuljettajia ja kaivosmiehiä. Etsitkö kaivosalan työt ja työskentelyolosuhteet tuntevaa henkilökuntaa? Välitämme tarvittaessa vuokrahenkilöstöä maanalaisiin kaivoksiin Kittilässä ja lähialueilla.

 

Henkilökuntaamme on työskennellyt kaivoksilla sekä Suomen että Ruotsin puolella. Molempien maiden kaivosteollisuus on huipputeknistä, ja tuotantoa automatisoidaan kovalla vauhdilla. Olemme tottuneet työskentelemään myös teknistyvissä työympäristöissä. Yrityksenä satsaamme henkilöstön ammattitaitoon, perehdytykseen ja työturvallisuuteen. Toimintamme on vastuullista ja noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Kaivostöiden kovaa osaamista

Työskentely maanalaisessa kaivoksessa on vaativaa ja tavanomaisista poikkeavissa olosuhteissa tarvitaan vankkaa ammattitaitoa. Kaivostyöntekijöinä olemme tottuneet maanalaisiin kaivoksiin ja maanpäällisiin avolouhoksiin työskentely-ympäristöinä. Meille on selvää, että kaivoskäytävät voivat olla hyvinkin jyrkkiä ja hädin tuskin ajoneuvojen mentäviä.

 

Kaivosalan ammattilaisina hallitsemme monipuolisesti louhintatekniikan, louheenkäsittelyn sekä kaivostöissä käytettävät koneet ja laitteet. Palveluihimme kuuluvat etenkin kaikki maanalaisten kaivoskoneiden käyttötyöt, kuten vaijeripultitukset, poraukset ja varustelut.

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voimmeko kertoa sinulle lisää osaamisestamme kaivosalan koneenkäytön parissa? Oletko kiinnostunut vuokraamaan ammattitaitoista ja asiansa osaavaa henkilökuntaa, joka on tottunut työskentelemään vaativissa olosuhteissa? Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Katso yhteystiedot tästä