Ilmalämpöpumppujen asennukset kokemuksella Kittilässä ja lähialueilla

Ota yhteyttä

JME-Sähkö Oy on erikoistunut kylmäainepätevyyttä vaativiin tehtäviin, kuten ilmalämpöpumppujen asennuksiin, huoltoihin ja korjauksiin.

 

Tarjoamme myös muut sähkötyöt yksityisille ja yrityksille Kittilässä ja sen lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi!

Ilmalämpöpumppujen asennukset avaimet käteen -palveluna

Uutena palveluna tarjoamme kattavasti kylmäaineosaamista ja -pätevyyttä vaativat työt, esimerkiksi kaikenmerkkisten ilmalämpöpumppujen asennukset, huollot ja korjaukset. Avullamme hankit ilmalämpöpumpun helposti avaimet käteen -palveluna, eli autamme sopivan laitteen hankkimisessa, toimitamme laitteen perille ja asennamme sen paikalleen. Tarjoamme myös käyttöön tarvittavan opastuksen, jotta saat kaiken irti uudesta laitteestasi.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Lämmitä ja viilennä sopivasti ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu on moderni ja älykäs laite, joka tarjoaa lukuisia etuja kotiisi tai työpaikallesi. Sen avulla lämmität ja viilennät tarpeidesi ja vuodenajan mukaan asunnot, toimistot, vapaa-ajan asunnot ja kaikki muutkin tilat. Sopivan lämpötilan ohella saat laadultaan parempaa sisäilmaa ja pystyt säästämään energiaa. Säästö näkyy myös lompakossa!

 

Energiatehokkuuden lisäksi yksi ilmalämpöpumpun merkittävistä eduista on ilmanpuhdistusominaisuus. Ilmalämpöpumppu suodattaa ulkoilmasta epäpuhtaudet, kuten pölyn, siitepölyn ja hajut, parantaen näin sisäilman laatua. Tämä on erityisen hyödyllistä allergioista kärsiville ja terveellisessä sisäilmaympäristössä viihtyville.

Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous

 JME-Sähkö Oy on asiantuntijasi kaikissa sähkötöissä sekä ilmalämpöpumppujen asennuksissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin aina mahdollisimman pian.

Katso yhteystiedot tästä